Cum am scăpat de griji cu încarca.ro

Am intrat deja în a patra săptămână de auto-izolare la domiciliu și nu mi-am mai văzut mama (față în față) de la fel de mult timp, dacă nu chiar de mai mult. De regulă de reîncărcare cartela Orange se ocupa mama, lună de lună – dar dată fiind situația curentă a apelat la mine.

Să fiu sincer, știu că la un moment dat putea să facă asta și dacă se loga pe aplicația băncii de care aparține – dar asta însemna deja mult prea multă bataie de cap. Aveam nevoie de reîncărcare online Orange fără prea multe complicații și bătăi de cap. La o scurtă căutare pe internet pentru reîncărcare Orange, am reușit să găsesc destule rezultate, însă niciunul dintre ele nu părea a fi simplu de realizat până când am găsit o platformă ușor de folosit.

Când mama are nevoie de reîncărcare cartelă Orange, ar trebui să fie ceva simplu pentru ea fără prea multe complicații. Prima oară i-am arătat eu cum să încarce, cu ajutorul unei sesiuni de conectare remote prin intermediul Skype – am vrut să fiu sigur că a înțeles ce are de făcut data viitoare când mai are nevoie să reîncarce rapid cartela prepay. După ce i-am reincărcat ei cartela, am pus-o mai apoi să îmi încarce și mie cartela Telekom, doar pentru a mă asigura că urmează pașii întru tocmai. M-am convins că nu și-a prins urechile, după care m-am deconectat de pe PC-ul ei.

O dată cu această distanțare socială este important să știm să ne descurcăm, să facem aceleași lucruri pe care le făceam de obicei personal, dar de această dată din fața unui calculator.

Ce mi-a plăcut la platforma încarcă.ro ? (câteva avantaje majore)
  • Accesibilitate 24 ore, 7 zile din 7 – asta dacă nu constați cumva că ai uitat să achiți factura la furnizorul de servicii de internet, ceea ce ar cam fi nasol.
  • Poți încărca atât cartele prepayed Orange, cât și Vodafone sau Telekom.
  • În funcție de operatorul de servicii de telefonie mobilă, puteți dispune de bonusuri ce pot consta în: minute gratuite, trafic de internet sau chiar credit bonus.
  • Costul unei reîncărcari a fost mai mic decât prin intermediul aplicației bancare sau dacă aș fi reîncărcat direct la operatorul de telefonie mobilă.
  • Poți încărca mai multe cartele simultan folosind fișierul excel atașat pe website-ul încarcă.ro . Instrucțiunile sunt clare și simple. Ideal pentru companii sau pentru persoane cu familie numeroasă.
  • Răspuns rapid după achitarea reîncărcării – probabil câteva secunde până la maxim 1 minut. Primești codul pe adresa de e-mail.
  • Ușurința cu care oricine poate reîncărca cartele prepay atât de pe telefonul mobil, cât și de pe tabletă sau PC.

Nu am găsit dezavantaje ale folosirii platformei încarcă.ro, din contră – am găsit numai avantaje. Mai jos – în secțiunea de comentarii – ne puteți împărtăși experiența voastră cu platforma menționată anterior.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

Un comentariu la „Cum am scăpat de griji cu încarca.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code