3 produse de la Xiaomi care mi-au schimbat viața… definitiv!

Până de curând nici măcar nu știam de Xiaomi și cât de șmecehre pot fi produsele lor. Dar cum sunt o persoană… comodă să zicem, am căutat să îmi ușurez puțin viața. Așa se face că am ajuns să am o casă care este mai inteligentă decât mine.

Xiaomi Yeelight

xiaomi yeelight

Am început prin a-mi cumpăra un set de 3 becuri inteligente deoarece mi-era lene ca în fiecare seară să mă ridic din pat pentru a stinge lumina. Procesul a fost cât se poate de simplu. Am resetat becurile, le-am conectat cu aplicația MiHome (iOS / Android) și Yeelight (iOS / Android) , mi-am făcut câteva preseturi și voila. De Crăciun am folosit modul Candle Light, cu imagine de șemineu. Pe fundal colinde – a fost de vis. Sau discotecă atunci când ascult muzică. Ce să mai zic, sunt de foarte mare efect. Plus că acum pot stinge și aprinde lumina de oriunde am internet. Fie că sunt acasă sau nu. Sau pot programa la ce oră să se stingă lumina în cazul în care adorm. Pot face multe, ce să mai!

După ce am rezolvat cu problema asta, mi s-a deschis apetitul și curiozitatea pentru produsele celor de la Xiaomi. Astfel încât a apărut în viața mea Roby.

Xiaomi Mi Robot Vacuum

xiaomi mi robot vacuum

Știu că probabil o să mă credeți nebun, dar mi-am botezat aspiratorul Roby. Nu prea apucam să aspir decât o dată pe săptămână, și asta se întâmpla sâmbăta. Având 4 copii patrupezi (4 pisici), vă puteți numai imagina cât păr puteam să aspir. Dar stați, asta nu este tot! Deși e o suprafață de doar 14-15 mp cu două covoare, nu vă puteți închipui cât timp îmi lua să aspir.

Cu Xiaomi Mi Robot mi-am ușurat munca, deoarece în programez să aspire cam la 2-3 zile. Depinde dacă este sau nu covorul plin de păr. Sâmbăta doar le aspir copiilor culcușurile și pe unde nu poate Roby să ajungă. Dar cel puțin nu mai stau aplecat 2-3 ore. Doar scutur sacul ‘cela de plastic și cam asta e: curățenie.

Consumabilele am văzut că sunt ieftine, cam 40-50 de lei un filtru sau o perie pentru el, deci investiția este de durată. Am fost încântat de la primele 2 aspirări.

Xiami Mi Air Purifier

xiaomi mi air purifier 2H

Deoarece mi s-a părut că primele 2 produse nu sunt suficiente, m-am decis să îl aduc în sânul familiei și pe frAerică. Conform specificațiilor ar face față să purifice aerul a 260 m3 per oră. Ce am constatat de când folosesc Xiaomi Mi Air Purifier 2H este faptul că dorm mai bine. Înainte să am purificatorul de aer, mă trezeam peste noapte tușind și cu probleme de respirație. Am început să folosesc din ce în ce mai rar picăturile pentru nas și implicit am un somn mai liniștit. Nici la acest purificator de aer nu costă mult filtrul care trebuie schimbat cam la 6 luni. Dar dacă îl ștergeți pe interior la 1-2 săptămâni cum fac eu, cred că o să țină și mai mult.

Bonus – Xiaomi Mi Smart Band

xiaomi mi smart band 3 and 4

Am menționat de la început că este vorba despre 3 produse, deoarece acesta nu a făcut-o într-un mod semnificativ. Dar pentru simplul fapt că îmi monitorizează somnul, pulsul și contorizează numărul de pași. Pentru mine este suficient! Ba chiar îmi arată și cât este ora și ce notificări primesc pe telefon. Pot s[ resping apeluri de pe ceas, sau pot seta la ce oră să mă trezească. O minunăție. Am folosit atât XIaomi Mi Band 3 cât și Xiaomi Mi Band 4. În mod logic versiunea a 4-a m-a cucerit mai mult.

Mi-ar plăcea să mă ajutați să-mi botez și cele 3 becuri inteligente. Nu le-am găsit nume… încă, dar mă gândeam la Alvin, Simon și Theodore. Probabil că numele vă sunt cunoscute din desenele animate sau filmul artistic Alvin and the Chipmunks.

Voi ce produse de la Xiaomi folosiți și de ce? Cum v-au îmbunătățit viața? Lăsați-ne părerea voastră în secțiunea de comentarii de mai jos.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

2 comentarii la „3 produse de la Xiaomi care mi-au schimbat viața… definitiv!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code