Skirt Bike #6 Bucuresti

skirt_bike_no_6

Nu pot spune prea multe despre acest eveniment care a avut loc ieri, în afară de faptul că am văzut un bărbat îmbrăcat într-o fustă scurtă, cu dres negru și batic în cap cum mergea în niște balerini (culmea, mărimea lui – probabil 44) pe la Tineretului. O altă problemă: am stat aproape două ore la coadă în Parcul Tineretului, pentru a închiria o bicicletă, deoarece 100 din cele 160 de biciclete disponibile, au fost închiriate pe 24 ore pentru minunatul eveniment.

Nu vreau să fiu înțeles greșit, îmi plac femeile pe bicicletă, cu atât mai mult cu cât sunt în fuste! 😛 Doar că acest eveniment mi-a cam dat ziua peste cap, și în loc să mă plimb cu bicicleta încă două ore, sau să citesc o carte timp de două ore… am stat la o coadă ce părea interminabilă.

Overall sunt de acord ca astfel de evenimente să mai aibă loc, atâta timp cât nu mă afectează pe mine, pe prietenii mei sau cât timp nu-mi afectează programul. Mă bucur că avem femei frumoase în București, femei ce au contribuit la clătirea și încântarea bărbaților. 😀

Data viitoare: get your own bike! 😉

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code