Noua versiune de „tzaran de Mall”!

Țăranul de mine a zis să se duca și el la Mall să vază și ochii lui un film, că vorba aceea: nu e nimic precum un film văzut la cinema, cu sistem surround șamd. Așa se face că era într-o zi de mierțuri. Fiind un Film Portocaliu (n.e. Orange Film), de ce să nu mă duc? 😛
Trimit iesemes (S.M.S.) la 241 cu textul FILM, primesc codul și cumpăr doo bilete la preț de 1 – s-o duc și pe Pirandhă la film, s-o mai emancipez nițel.
Mergând eu în adidapși, prin ploaie și vânt… mă hudasem la șoseți. Prind un loc bunicel pe rândul 10, central. Mă hașez frumușel, mă descalț de hadibapși și îmi scot șosetele. Le așez frumușel la huscat pe scaunul din față, în timp ce-mi schimb șosețile cu perechea pe care o aveam în buzunarul gecii. Niciodată nu poți fi suficient de precaut, deci mai bine să ai o pereche de rezervă.
La un moment dat intră un tip care făcea parte din personalul cinematografului și îl aud cum zbiară: „A ce căcat miroase aici?”. 😆 În secunda imediat următoare, nu știu de ce toți ochii erau ațintiți spre mine.
„Domnule, vă rog foarte frumos să vă strangeți șosetele sau să le aruncați la coș!” îmi zice tipul.
Da’ ce, eu-s boschetbolist d-ăla, să-mi arunc șosețile la coș?
„Haoleu, mânca-ț’aș… cum să harunc eu bunătate de șosete Nike, cumpărate de la Unirii – 6 perechi la 10 lei, de la tovarășii mei?” mă răzvrătesc eu, dar după cum se uita lumea la mine, aleg să îi pasez șosețile mele murdare tipului… care am presupus că le-a aruncat mai apoi, doar dacă nu cumva le-a păstrat pentru el.
Șșșșt… Începe filmul. „Wolf-man” se cheama, sau ceva de genul ăsta. Era ceva cu multe litere d-alea de am fugit eu la școală de ele. Cică film hinterzis minorilor. Norocul meu că i-am zis Pirandhei să lase phuradeii hacasă.
La un moment dat, la o fază din film, hactorul principal se duce într-o caravană de țâgani și este mușcat de Omul-Lup. O țigăncușă mai frumușică hâncepe să vorbește românește.
„Ia huite făh Pirandho, suntem celebri. N-o știu p-asta, nu cred că e de la noi din șatră.” îi dau eu ghionturi Pirandhei.
Toată sala începe să huiduie, în timp ce eu mă las pe scaun în jos și o trag pe Pirandha dupe mine. La scurt timp după hasta, îmi sună telefonul. Ultimul hit a lui Guța, frate! Bine-nteles că pe hântunerecu’ din sală, habia am nemerit botonul să răspund. Vorbesc tare, să vază lumea că sunt important și căutat, iar privirile invidioșilor le simt ațintite înspre mine. Le-aș trimite și lor hitul lui Guță prin bluștuț, dar dupe ce să termină filmu’.
„Halo! Da mă, zi! Sunt la film… Nu mă, lasă-i cauciucurile, ia-i casetofonul și ce mai găsesti și le dăm duminica în targ la Vitan!”
Nu-mi place să vorbesc despre afaceri în timpul meu liber!
Închid telefonul și mă uit în continuare la film. Mă sperii de cateva ori: „Ptiu, fir-ai al dracu să fii tu care ești, că mă speriași!”. Pirandha stătea și se uita la film, fără să tresară măcar un pic, așa că nu mai ziceam nimic, ca să nu mă fac de râs în fața ei. La final îi spun: „Ai văzut făh că te-am adus și la film în Mall?”.
Ea aproba.

O să vă țin la curent cu alte aventuri d-ale mele pe viitor. V-am pupat, mânca-v-aș!

Light

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

0 comentarii la „Noua versiune de „tzaran de Mall”!

 • februarie 19, 2010 la 20:50
  Permalink

  1. Welcome back!
  2. Sper ca nu erai tu personajul principal din text 🙂

  Răspunde
  • februarie 20, 2010 la 13:14
   Permalink

   1. Ms.
   2. Chiar eu eram personaju’ principal! 🙂
   3. Valabil si pt tn si pt Maya: imi pare rau ca nu ati vazut partea amuzanta a postului, pentru ca eu acolo vroiam sa ajung de fapt, nu sa o luati atat de serios. 😛

   Răspunde
   • februarie 21, 2010 la 00:26
    Permalink

    tinand cont ca ne-ai „parasit” un timp de.. nah, ne-am gandit ca poate te-ai schimbat atat de radical 😐

    Răspunde
   • februarie 21, 2010 la 00:28
    Permalink

    Faptul ca m-am schimbat atat de radical este putin spus. M-am schimbat integral, mai degraba. Dar mai multe despre noul eu, in episodul urmator!

    Răspunde
 • februarie 21, 2010 la 15:18
  Permalink

  Haoleu ce tare esti! Pupatiar piranda ta dubluveu’ dah la gat… hala ca semnu de voltzvagen! Chiparosule ce mai facut sa rad! cati ani ai stat cu shosethele halea in picioare de candea hasa de rau??? Hastia nu stie ce e valoarea la tzagani..sa mor.. Data viitoare date cu parfum de la harmani si hugo bos ..juma’ de sticla din fiecare sa vada romanii ca ai valoare..

  [textul este scris la misto, va rog sa-l luati ca „hatare” ca nu-s chiar atat de „hanalfabeta”..am si eu cateva clase acolo…cam cate are trenu’ personal :)) eu zic ca „e” destule”! Anyway..trecand la lucruri serioase…welcome back nebunelule!! sper sa-ti revii, mancati’as :D]

  Răspunde
  • februarie 21, 2010 la 19:57
   Permalink

   Pentru conshtiintza ta generala, nu port un dubluveu la gat, ci o cruce si un lantz de haur, gros si greu de un kil’, ce kilu’ meu? 😀
   Shosetele chandeau atat de rau din chauza cha ma hudasem la chishioare din chauza ploii, mancatz-ash’. Huite ca deh pharfumu’ de la Hugo Bos huitasem, bene ca mi-ai hadus haminte, ca haltfel nush ce ma faceam. Datha aviatoare nu voi huita.
   Ms pt acel WB si mi-a fost lene sa scriu hepisodul din club de vineri seara, dar promit sa il scriu si p-ala in curand. Nu-l pot scrie insa, pentru ca cred ca m-a deocheat vreo phiranda din alta shatra, mancatz-ash’… :-s

   Răspunde
   • februarie 21, 2010 la 22:50
    Permalink

    Hmm..in episodul de vineri seara te referi la prima parte cu bunaciunea aia de berbant si piticanu care-l insotea la agatat de pirande bune si ieftine? :)) sau la partea a 2a cu tinuta neadecvata in club =))

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code