Mă încântă ideea că partea a doua a filmului Divergent (IMDB + trailer) a apărut deja în cinematografe, și sper să apuc să-l vizionez cât mai curând.

Nu vreau să fiu cârcotaș, dar ideea celui de-al doilea film mi se pare că se aseamănă cu Matrix (vezi cabluri legate de Tris, actrița principală) și veșnica luptă cu propria persoană. Mai lipsește și agentul Smith, câteva pilule antiexcepționale (una albastră și una roșie) și s-a gata filmul.

Sponsored Ad

insurgent-new-trailer-fbpic

Ca efecte speciale, observ încă o chestie pe care am văzut-o și-n Fast and Furious 7: lipsa gravitației într-una dintre scene. Dacă în Furious 7 Paul Walker sare de pe un autobus și se prinde de o bară de protecție a unei mașini aflată la peste 10 metri distanță, în Insurgent (IMDB) Tris se prinde de o sfoară ca și cum ar fi fost Superman.

Mai multe păreri după ce văd filmul la cinematograf. Trailer mai jos.

Credit poster + foto.

DISTRIBUIȚI
Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

LĂSAȚI UN MESAJ

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 
Please enter your name here