In cautarea unui loc de munca – Escape Plan

Tot scriind la seria „În căutarea unui loc de muncă“, mi-a venit ideea următoare – fiind inspirat într-o oarecare măsură și de filmul Escape Plan (IMDB).

escape_plan_2013_movie-wide

La fel cum Sylvester Stallone testa anumite închisori pentru breșe de securitate, de ce nu ar exista și o persoană (sau mai multe) care să testeze angajatorii din România? M-aș oferi să fiu prima persoană din România care să facă acest lucru, însă trebuie să precizez că remunerația trebuie să fie pe măsură, doar eu aș fi cel care ar trage greul, cel care își va strica CV-ul cât și ‘reputația’ de angajat.

Pentru că lucrând pentru unele companii – din ce am auzit pe la prieteni sau cunoștințe – poate fi comparat cu un regim la închisoare… ți se oferă un spațiu al tău de 1-2 m pătrați, unde timp de 8 ore pe zi nu faci nimic altceva decât ceea ce ai fost ‘programat’ să faci. Chiar nu aș vrea să intru prea mult în detalii, deoarece aș avea atât de multe de spus despre acest subiect, și am tot spus că nu-mi voi vorbi angajatorii – sau foștii angajatori – de rău. Tot ce pot spune, este faptul că deja mi-am început cariera de tester al angajatorilor, în mod involuntar probabil – și este trist că am fost nevoit să învăț anumite chestii, pe pielea și barba mea – fără vreo pregătire în prealabil.

Trailer film, mai jos.

Credit foto.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

One thought on “In cautarea unui loc de munca – Escape Plan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code