Fast and Furious 7 (2015)

Fast-and-Furious-6-Group-Photo

După ce am văzut filmul Redhat, a fost mai mult decât o plăcere să vizionez și Fast and Furious 7 (IMDB). După ce am citit pe pagina lui Vin Diesel (Facebook) anumite statusuri ale lui – statusuri ce m-au impresionat pentru că îi erau dedicate lui Paul Walker și după 3 zile de la lansarea filmului, m-am decis să văd și eu filmul pe care foarte multă lume îl aștepta.

Deși este un film despre mașini, multi cai putere – după cum bine mi-a spus cineva, este un film cu prea multe arme… ceea ce ne face să ne întrebăm dacă ne uităm la un film de acțiune în genul Mission Impossible sau dacă ne uităm la un film pentru amatorii (și nu numai) de senzații tari, amatori de curse ilegale șamd.

În mare mi-a plăcut filmul, chiar dacă l-am văzut în format digital și nu-n 3D (nu știu dacă au scos și varianta 3D), și trebuie să recunosc că în afară de vreo 2 faze de la sfârșitul filmului, nu mi-am putut da seama că fața mult regretatului Paul Walker a fost reprodusă digital. M-a încântat să-l văd și pe Statham în film, și soundtrack-ul m-a încântat la fel de mult.

Nu vreau să dau prea multe spoilere, dar faza în care o mașină ce atinge 390 km/h este folosită pentru a trece prin 3 clădiri din Abu Dhabi, este genială. (am uitat numele mașinii, dar vă pot spune că atinge 100 km/h în 3 secunde)

Credit: foto + poster.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code