Tzârrrrr… Tzârrrrr… Tzârrrr… Aud ca prin vis și mă trezesc neștiind unde sunt și ce caut acolo. Îmi dau seama repede că adormisem în birou.

– Bună dimineața, detectiv Light! Cum merge cazul? Aveți ceva noutăți pentru mine? mă ia cam tare vocea de la celălalt fir al telefonului.
– Ăăă, bună dimineața și dvs.! Cu cine vorbesc, dacă nu vă supărați?
– Am sunat într-un moment inoportun? Ați avut o noapte grea? Andrei sunt!
– Nu, nu! Doar mă odihneam. O să te rog să-l anunți pe d-l M.S.C. că vreau să vorbesc cu el mai pe seară, personal. Am să-i spun câteva lucruri foarte interesante. Cazul merge relativ OK. Am luat contact vizual cu subiectul. Vorbim mai tarziu! și-i închid telefonul.

Sponsored Ad

Trebuie să iau neapărat o aspirină pentru durerea de cap. Am adormit aiuea pe scaunul de la birou. Văd pozele pe birou și cum stăteam eu strâmb, într-una din ele observ ceva… Ceva ce dimineață nu observasem. Pozele au fost făcute în spatele unui geam. Privind foarte atent, se putea observa o hologramă. Văd o mână… și…
Ce mai este în poză? Nu pot distinge cu exactitate ce este. Mă îmbrac și mă îndrept spre un centru de foto-copiere pentru a vă spune… Realizasem că adormisem mai mult decât trebuia, și adormisem de duminică după-amiază, până luni – când m-a sunat Andrei.

DISTRIBUIȚI
Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

LĂSAȚI UN MESAJ

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 
Please enter your name here