Când eram mic copil nu prea realizam asta, dar acum… după mulți ani îmi dau seama cât de importanți sunt copacii pentru noi. Nu-mi păsa pe atunci faptul că un biet brad era tăiat doar pentru a-mi face mie pe plac pentru maxim două săptămâni, după care ajungea la gunoi (uscat) sau ajungea o sabie de lemn.

De câțiva ani spiritul meu de ecologist s-a mai trezit la viață, motiv pentru care folosesc un brad artificial de mai bine de 8-9 ani. Nu o să stau să mă laud acum că reciclez și hârtie, plastic, baterii etc pentru că nu are rost.

Sponsored Ad

Gândiți-vă numai că un brad, pentru a face conuri, îi trebuiesc 30 de ani. Dacă face conuri, se pot face si alți brazi și procesul se repetă. Nu mai fiți egoiști doar pentru a vă satisface un moft! Alegeți bradul artificial. E o investiție pe termen lung, nu se usucă, nu lasă ace de brad pe jos etc.

Un Crăciun fericit alături de cei dragi vouă!

DISTRIBUIȚI
Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

LĂSAȚI UN MESAJ

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 
Please enter your name here